Výročním speciálem oslaví Zubr své narozeniny

Jako každý rok zahájí festivalovou sezónu v Přerově narozeninová oslava pivovaru Zubr. Ta proběhne v pátek 22. dubna 2022 od 15:30 hodin v areálu pivovaru. Letos bude výjimečná tím, že pivovar Zubr slaví 150. výročí od svého založení. Návštěvníci se mohou těšit na novinku v podobě tmavého piva Zubr Výroční speciál 15,0 %. Zubr Výroční byl uvařen k příležitosti 150. narozenin. Kromě širokého sortimentu piv z produkce pivovaru na ně čekají také soutěže a bohatý hudební program.

Brány pivovaru se návštěvníkům otevřou v pátek 22. dubna 2022 v 15:30 hodin. O hudební program se letos postarají oblíbené skupiny Kameron, Stará dobrá ruční práce, Penzistor a zlatým hřebem večera budou Rybičky 48.

Letošní kulaté 150. výročí položení základního kamene pivovaru oslavíme tradičně s našimi fanoušky a příznivci dobrého piva. Kromě široké nabídky piv, včetně těch čerstvě oceněných na degustační soutěži o Zlatý pohár PIVEX a  bohatého hudebního programu jsme pro návštěvníky opět přichystali narozeninový dárek v podobě neomezené konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů z produkce pivovaru, která je již zahrnuta v ceně vstupenky.“ Zve na oslavu Kateřina Vilímová, brand manager značky Zubr.

Pivo zdarma

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za 350 Kč v podnikové prodejně pivovaru nebo online. Na místě budou k dostání za 400 Kč. „Navíc máme pro návštěvníky připravený ještě jeden speciální dárek. U příležitosti tohoto významného jubilea vylosujeme ze všech vstupenek tři výherní, jejichž šťastní majitelé od nás získají 150 piv zdarma.“ Dodává Kateřina Vilímová.

Kromě piv ze stálého sortimentu si mohou návštěvníci vychutnat také novinku v podobě tmavého piva Zubr Výroční speciál 15,0 %. Tento speciál byl uvařený pouze pro výjimečnou příležitost oslavy 150 let pivovaru a je dosud nejsilnějším speciálem z jeho produkce.

Zubr výroční speciál

Protože je pro nás 150. výročí výjimečnou událostí, přáli jsme si, aby byl také náš narozeninový speciál výjimečný. Jedná se o silné tmavé pivo typu porter, které zaujme svou plností s charakteristickými rysy jednotlivých druhů sladů – českého, mnichovského, karamelového a barevného. Právě ty dodávají pivu výraznou tmavou barvu a spolu s několika odrůdami českého chmele i harmonickou chuť, hustou pěnu a dobrý říz. Tento jedinečný speciál s 6,5 % alkoholu kvasí v otevřených kádích a zraje v ležáckém sklepě 100 dní při nízké teplotě, což mu dodává jeho lahodnou a plnou chuť,“ popisuje novinku v nabídce Nataša Rousková, sládková pivovaru Zubr.

Zubr Výroční speciál 15,0 % právě míří do distribuce a v objemu 750 hektolitrů. K dostání bude v čepované podobě ve vybraných pivnicích a restauracích zejména na střední Moravě až do vyprodání zásob. V podnikové prodejně pivovaru si lze zakoupit také limitovanou edici tohoto speciálu v 0,75 l lahvi s patentním uzávěrem.

  Zaslat.cz